Totaaloplossingen met een sterke focus op de praktijk

Als professional krijgt u voortdurend nieuwe producten, systemen en wetgeving voorgeschoteld. U volgt natuurlijk al die afzonderlijke nieuwigheden op de voet op om uw klanten geargumenteerd te kunnen adviseren, maar wordt u ook geïnformeerd hoe u al die nieuwe technologieën en producten uiteindelijk in 1 dakopstelling kan integreren? Dat is precies wat u tijdens de KAB daktechniek workshops zal ontdekken.

Regelmatig organiseren we in onze KAB vestiging in Herentals daktechniek trainingen waar we complete dakdichting- of dakisolatiesystemen behandelen. We starten hierbij steeds met een theoretisch gedeelte en gaan vervolgens ook praktijkgericht aan de slag. Op realistische maquettes kunnen de verschillende daksystemen stapsgewijs worden aangebracht: onderdak, dakmembranen/dampschermen, isolatie en dakbedekking.

Praktische weetjes

• De KAB trainingen vinden doorgaans op zaterdag plaats en dat steeds in de KAB vestiging in Herentals.
• Deze workshops zijn voornamelijk bedoeld voor professionele dakdekkers die reeds over enige basiskennis beschikken inzake dakdektechnieken en technisch jargon.
• Deelname is gratis mits voorafgaande inschrijving.

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van geplande workshops.

Klinkt interessant?

We laten bewust slechts een beperkt aantal deelnemers per sessie toe. Zo kunnen we elke deelnemer en vraag de aandacht geven die hij verdient. Snel inschrijven is dus de boodschap als u zich van een plekje wil verzekeren!

Om in te schrijven voor een van de KAB daktechniek trainingen volstaat het om een mailtje te sturen.