Wij bieden niet eender welke dakmaterialen aan

Bij groothandel KAB kan u dakbedekking, dakpannen, dakisolatie en overige dakmaterialen voor elk type dak aankopen en er is heel wat keuze. Alle producten worden uitvoerig gescreend voor ze in het KAB assortiment toegelaten worden. Enkel producten die onze uiterst strenge kwaliteitstesten doorstaan, worden in ons gamma toegelaten, want bij KAB staat een onberispelijke productkwaliteit en duurzaamheid altijd voorop.

Per daksysteem kiezen we enkel de beste leveranciers uit. Een volledig systeemaanbod, snelle levertermijnen en een feilloze productkwaliteit zijn daarbij bepalende factoren. Omdat de kwaliteit altijd doorslaggevend is, kiezen we trouwens niet per se automatisch voor klinkende namen of de grootste aanbieders. Ons technisch vakjargon is bijzonder uitgebreid en dus praten we moeiteloos met onze fabrikanten mee op producentenniveau als we de eigenschappen van elk product bespreken.

Kwaliteit is meer dan sterke technische productprestaties

Natuurlijk vindt u het bijzonder belangrijk dat uw dakmaterialen optimaal scoren op technisch vlak, maar ook gebruiksgemak, snelle plaatsing, energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding zijn ongetwijfeld even essentieel. Daarom kiezen we bij KAB steevast producten uit die zowel qua technische prestaties als qua werkrendement uitblinken..

Aangepaste opslag

We testen voortdurend of de leveringen van onze partners aan de vooropgestelde kwaliteitseisen beantwoorden, maar ook wij dragen een steentje bij om die kwaliteit te blijven garanderen tot we de dakmaterialen aan u overhandigen. Zo worden alle dakmaterialen (de roofing, isolatie en zelfs dakpannen) indoor opgeslagen in onze magazijnen. Droog en vorstvrij zoals het hoort!

Ook aan conformiteit & veiligheid wordt gedacht

Onze dakmaterialen beschikken over de nodige certificeringen zoals bijvoorbeeld ATG, BENOR en CE keuringen. Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken, bij KAB koopt u uitsluitend betrouwbare en kwalitatieve dakproducten!

Klaar om onze dakmaterialen zelf te beoordelen?

Neem gerust eerst een kijkje bij ons productassortiment en dan is het aan u om zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze producten te ervaren. Om meer informatie of stalen te ontvangen of om uw eerste bestelling te plaatsen, hoeft u enkel even contact met ons op te nemen.